Trance en Regressiewerk

Je hebt misschien al wel het één en ander gedaan op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Maar je voelt dat er meer mogelijk is. Meer ruimte, meer vrijheid; emotioneel, fysiek, mentaal of spiritueel. Misschien zijn er terugkerende patronen die jou tegenhouden jouw potentieel te realiseren. Of misschien ben je benieuwd naar een groter perspectief; waarom ben ik hier en wat wil ik hier nu écht doen?

Trance en Regressiewerk is een mooie en krachtige begeleidingsvorm om blokkades op te lossen en verborgen krachtbronnen te ontdekken. Jouw verbinden met en werken met jouw ziel. Regressietherapie is rijk, diepgaand én werkzaam op alle niveaus. Daarnaast is dit werk ook zeer effectief; één enkele sessie kan al voldoende zijn om een langdurig probleem op te lossen.

Regressietherapie
Bij regressietherapie ga je terug naar eerdere ervaringen en herinneringen die jouw leven op een onbewust niveau nog beïnvloeden. Herbelevingen worden op een bevrijdende manier gebruikt om vergeten en onverwerkte ervaringen alsnog te verwerken. Je krijgt inzicht in hoe de ervaring heeft doorgewerkt in het hier en nu en een nieuw perspectief. Psychologische, energetische en psychosomatische blokkades worden vrijgemaakt.

Vorige levens
Tijdens regressietherapie maken we gebruik van beelden en belevingen die opkomen vanuit het onderbewuste. Dit kunnen ook beelden zijn die je niet herkent uit je huidige leven en die een oorsprong in een vorig leven lijken te hebben. Of je nu wel of niet gelooft in reïncarnatie; feit is dat regressie naar vorige levens zéér transformerend kan werken. De meerderheid van de mensen die deze vorm van regressietherapie hebben ervaren vonden inzicht, heling en oplossingen voor huidige problemen.

Inner child healing
Als kind nemen we veel over van onze omgeving, bewust maar vooral onbewust. De eerste zeven jaar van ons leven zijn we als sponzen, en ontwikkelen we overtuigingen en patronen op basis van informatie en gedrag van de mensen om ons heen. Stel bijvoorbeeld dat je opgroeide in een situatie waar weinig tijd, warmte en aandacht voor je was of waar volwassenen over jouw grenzen heen gingen. Je kan dan (onbewust) gaan geloven dat je er niet mag zijn, dat liefde niet voor jou is weggelegd, dat je niet de moeite waard bent. Deze, vaak verborgen, diepgewortelde overtuigingen kunnen veel invloed op jouw leven hebben. Als kind leer je ook bepaalde gedragspatronen, bij wijze van overlevingsstrategie. Als volwassenen kunnen deze patronen je erg in de weg staan.

Je innerlijk kind speelt vaak een rol wanneer er sprake is van bijvoorbeeld angsten, onzekerheid, minderwaardigheidsgevoelens en problemen met grenzen aangeven. Met regressietherapie en speciale inner child technieken kunnen we deze beelden en overtuigingen vrijmaken.

Inner child healing helpt je ook verbinding te maken met met jouw kwaliteiten en met beelden die vóór je werken . Je zult al na 1 sessie een grote verschuiving ervaren in de manier waarop je in het leven staat en jezelf ervaart.

Between Lives – spirituele regressie
Tijdens een spirituele regressie maak je verbinding met je zielsherinneringen en je zielservaringen. We werken hiervoor met een diepe trance. We volgen de reis vanaf jouw voorgaande leven naar het tussenbestaan, als verblijfsstadium van de ziel. Hier kun je contact maken met de kennis en wijsheid van jouw ziel. Een spirituele regressie is een zeer bijzondere en verrijkende ervaring.

Spirit release/Energy clearing
We hebben allemaal wel eens situaties ervaren waar je de emoties van anderen voelde. Een aanhechting is een soort uitvergrote versie hiervan, en vindt plaats wanneer een andere energie, die niet bij jou hoort, je lichaam/energieveld binnenkomt. Het kan dan gaan om energie van overledenen, maar ook om energie in de vorm van emoties, gedachten e.d. Deze externe energie kan ons eigen energiesysteem negatief beïnvloeden. Het doel van een spirit release sessie is het verwijderen van de externe aanhechting en het balanceren van het energieveld om toekomstige aanhechtingen te voorkomen.

Zie voor meer informatie www.soulsparks.nl Naast trance en regressiewerk maak ik ook gebruik van mijn achtergrond in Opstellingen, Energy Healing en Coaching.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Annemiek Berkel
annemiek@soulsparks
06-54910420
www.soulsparks.nl

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Image