Ingrid van Slooten
Ingrid van SlootenSaswitha Yogadocentingridslooten@live.nl

“Yoga is voor mij leven vanuit mijn kern, mijn oorspronkelijke zelf. In drukke tijden helpt yoga me weer met mezelf te verbinden en geeft het me kracht en balans. Elke dag plaatsnemen op mijn yogamat en voelen waar ik op dat moment behoefte aan heb voelt als een geschenk aan mijn lichaam, geest en ziel. Het geeft mij veel voldoening om met mensen samen yoga te ervaren en om dit door te mogen geven. Met behulp van de adem zoeken we de verdieping en verstilling in de houding, waardoor je samenvalt met de houding en met jezelf.

Het verwondert me elke keer weer hoe mensen na de les stralen!” Ik beoefen ruim 20 jaar yoga. Ik volgde Teacher Trainingen bij Sivananda Yoga in India, Prana Yoga Flow bij Alberto Paganini en de vierjarige yoga opleiding Saswitha,Yoga & Wijsbegeerte, waar ik me specialiseerde in ‘Yoga voor Doelgroepen’. Van jongs af aan voel ik me aangetrokken tot de oosterse filosofie en wijsheid. Ik volgde een 6-jaar durende training bij Robert Hartzema (een jaartraining ‘Boeddhistische Psychologie’ en de voortgezette training dzokchen, de meest vergaande stroming binnen het Tibetaans boeddhisme).

De inspiratie uit mijn reizen naar India, en andere oosterse landen, opleidingen en het beoefenen van yoga helpen mij om zoveel mogelijk helder aanwezig te zijn in het moment en vormen de basis van mijn lessen en de manier waarop ik in het leven sta. Naast het geven van yogalessen heb ik 16 jaar gewerkt als activiteiten-therapeut bij een revalidatiecentrum met kinderen van 0-4 jaar met een motorische beperking.


www.ingyoga.nl
ingridslooten@live.nl
06 292 32 383

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Image