Jouw inbreng

Wil je graag voor jezelf beginnen, maar wil je niet de bijkomende kosten van een 
eigen pand? Wil je werken vanuit interesse en passie?

Dan bieden wij je een kans om tot inspiratie te komen, te landen en aan de slag te gaan in ons centrum. Bij Bala werk je als zelfstandig ondernemer maar heb je toch collega's. Je bepaalt zelf wanneer je werkt en bent verantwoordelijk voor je eigen omzet. Je betaalt een bedrag per ruimte per dagdeel en wij bieden je daarvoor een professionele werkomgeving met optimale faciliteiten.

In ons centrum wordt gewerkt vanuit een gemeenschappelijke visie op welzijn, gezondheid, bewustzijn, persoonlijke groei en ontwikkeling voor baby tot oudere. Die visie is integraal of holistisch wat betekent dat wij ieder mens als geheel zien, in verbinding met zijn omgeving, lichaam en geest, emoties en overtuigingen, werk en gezin, voeding, wensen en ambities.

Een platform van inspirerende docenten, trainers, therapeuten en organisatoren die werkzaam 
zijn in de welzijnsbranche of persoonlijke ontwikkeling. Ons team werkt vanuit een open en ongedwongen sfeer. Vanuit het hart, vol passie, gebruik makend van hun eigen deskundigheid, hun praktische en hun levenservaring.

Bala is een unieke plek om je talenten aan te bieden met alle voordelen van zelfstandig ondernemen en samenwerken in een warm en representatief centrum midden in het groene hart van Nederland! 

 • verbinding en samenwerking
 • veerkracht en ruimte
 • creativiteit en duurzaamheid
 • bewustzijn en inzicht
 • wijsheid en dankbaarheid
 • vertrouwen en verantwoordelijkheid
 • integratief en interactief
 • kwaliteit en inzet
 • initiatief en authenticiteit
 • flexibiliteit en persoonlijkheid
 • zichtbaarheid door gezamenlijk netwerk
 • geen financieel risico of langdurige verplichtingen

Onze missie is om mensen van jong tot oud uit te nodigen om in beweging te komen en te helpen vinden van hun balans. Ze te ondersteunen in het leren kennen van zichzelf in wie zij werkelijk zijn, hun authenticiteit. Samen bijdragen aan de groei van anderen en onszelf in een sfeervol centrum:

Waar iedereen welkom is zichzelf mag zijn en zich thuis voelt..


Waar we samen een warme en veilige omgeving creëren..


Waar we anderen kunnen inspireren en ondersteunen door het delen van onze kennis..
Waar ruimte is voor ontmoeting, bewustwording, ontwikkeling, nieuwe ideeën en initiatieven..
Waar ruimte is voor  mensen met een kleine portemonnee zoals PGB, Sportfonds…

Samen zaaien, ontkiemen, wortelen, groeien en bloeien! 

BALA is ook de ruimte waarvan gebruik gemaakt kan worden voor eigen initiatieven. Je wordt dan ook van harte uitgenodigd om contact op te nemen met vragen, voorstellen, ideeën, ook al moeten deze nog verder uitgewerkt worden.  Er wordt uitgekeken naar jouw inbreng..

Voel je je aangesproken door wat je net gelezen hebt? Zie je daarin voor jezelf mogelijkheden? Inspireer ons en stuur een mail naar info@bewustzijnscentrum-bala.nl of lees hier verder...

We ontmoeten je graag, voel je welkom!
- Team Bala

 

 

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
7
8
9
10
12
14
15
17
20
22
24
25
27
28
29
30
31
Image