Stephen Monné

Stephen Monné

Docent en coach

Op mijn pad gaat het mij om meer en meer te gaan leven vrij van oordeel. Mededogend en authentiek met de ander te communiceren. En vertrouwen te hebben dat het juiste zich aandient, precies zoals het bedoeld is. Dan gaat de Liefde vanzelf stromen, liefde voor mijn medemens en de liefde voor mezelf.  

In mijn werk richt ik mij voornamelijk op groepen omdat de dynamiek me zo aanspreekt. In adem- en stemworkshops, maar ook themagerichte meerdaagses en  ceremoniën neem ik je mee en laat ik je ervaren hoe het is om zo authentiek mogelijk te leven. Ik maak hierbij regelmatig gebruik van mijn eigen spirituele zoektocht als bron. Tijdens sessies maak ik gebruik van adem-, stem-, energie- en lichaamswerk om diep “aan te raken” om zo de opgeslagen wijsheid van het lichaam te wekken en te activeren.

Met mijn geliefde Hilde ben ik medeorganisator van het Hieros Gamos, een 4daags zinderend en intens festival voor mannen en vrouwen die het verlangen en de bereidheid voelen om in alle diepte en kwetsbaarheid te leren liefhebben; zichzelf, de intieme ander en het Leven.

Ook verzorg ik een verbonden ademopleiding, nu voor het eerst in Bewustzijnscentrum Bala.  

In mijn praktijk Adem en Stem begeleid ik je met verdiepende adem-, stem- en/of energiewerksessies. Iedere keer weer Maatwerk, afgestemd op waar jij je nu bevindt op jouw pad. Geen mens is identiek en samen gaan we  op zoek naar dat wat jou uniek maakt.

Stephen Monné

www.ademenstem.nl/site
info@ademenstem.nl
06 227 78 670