CURSUS REIKI II

0
reiki
Categorie
Cursus
Datum
za 25 juni 2022 10:00 - 17:00
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Transformatie - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Peggy van Stralen
Ben je opgeleid in Reiki I en voelt de tijd rijp voor Reiki II ... meld je dan aan. Het maakt niet uit waar je Reiki I gevolgd hebt, maar bij voorkeur wel minstens een half jaar geleden. Is het korter geleden, dan graag eerst even overleg.
 
Deze cursus heeft 1 initiatie, welke een verdieping en versterking van de helende kracht geeft. Tijdens de cursus leer je 3 symbolen om energie op afstand gericht te kunnen ‘sturen’. Zo hoeft iemand dus niet in dezelfde ruimte aanwezig te zijn. Voorbeelden waar je aan zou kunnen denken om Reiki II te laten stromen zijn: naar de oorzaak van een (lichamelijke) klacht die je zelf of een ander ervaart, naar een bekende van je die niet lekker in zijn/haar vel zit (met toestemming) of naar een situatie in je leven waar je last van hebt.
 
Wat het ook is, je kunt er tijdens de cursusdag al gelijk mee aan de slag. Je ontvangt een cursusmap zodat je de informatie thuis ook bij de hand hebt. Naast aandacht voor alles wat er kan met Reiki II herhalen we ook kort de posities en mogelijkheden van Reiki I.
 
Zien we elkaar 25 juni? Aanvang 10.00 tot 17.00 uur, inloop vanaf 09.45 uur. Je ontvangt een certificaat van deelname.

 

Kosten: € 175,- ( vrijgesteld van BTW)