VERBONDEN ADEMCIRKEL

2
ademcirkel
Categorie
Workshop
Datum
wo 11 mei 2022 19:30 - 22:00
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Organisator
Sanne Scheffers

Zit jij vast in bepaalde patronen of gedachten? Of voel je spanning in je lichaam? Ervaar dan hoe het is om jezelf helemaal over te geven aan je adem en ontdek welke ruimte er in jouw lijf en leven mag ontstaan. 

In deze ademcirkel gaan we samen kijken wat de verbonden ademhaling voor jou kan betekenen. De verbonden ademhaling is een liefdevolle en zelfhelende ademmethode, waarbij je jezelf helemaal mag overgeven aan je adem. 

Al van jongs af aan ervaren we in ons leven 'schrikmomenten' waarbij we onze adem (onbewust) inhouden / vastzetten. Dit betekent dat we op zo'n moment ook bepaalde gevoelens en emoties vastzetten en we niet voluit ademen én leven. Hierdoor kunnen op de langere termijn klachten ontstaan; niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Je voelt je bijvoorbeeld gespannen of onrustig of komt slecht in slaap.

Door jezelf de ruimte te geven om voluit en bewust te ademen, ontstaat er weer ruimte in je adempatroon. Dit ervaar je niet alleen in je lichaam, maar ook in je verdere staat van zijn. Zo ervaar je daarna vaak letterlijk meer ruimte in jezelf en in je leven.

Tijdens deze workshop gaan we in een klein groepje van maximaal 5 personen aan de slag met de verbonden ademhaling. Ik zal jullie hierbij zowel gezamenlijk als individueel begeleiden. 

KOSTEN
De kosten voor deze workshop bedragen € 44,- p.p. 

AANMELDEN
Ben jij klaar om aan de slag te gaan met jouw eigen adem? Stuur mij dan een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt van mij dan een bevestiging en een tikkie.

Uiteraard mag je mij ook altijd een berichtje sturen als je vragen hebt.

Ik ontmoet je graag!
Lieve groet,
Sanne