DEMONSTRATIE AVOND MEDIUMSCHAPKies een andere datum
6
ziel
Categorie
Themadag
Datum
vr 30 sept 2022 20:00
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans – Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Mariël van Beers

Op deze avond zullen Kitty Woud, Montse Gomez García en Howard Sievers twee werelden in liefde met elkaar verbinden. Zij zullen ontmoetingen tot stand brengen tussen u en uw overleden dierbaren.KITTY WOUD
Kitty werkt al vele jaren als professioneel medium in binnen- en buitenland. Zij is een gerespecteerd docente aan het befaamde Arthur Findlay College in Engeland. Kitty geeft demonstraties mediumschap, cursussen & workshops en zij houdt lezingen.MONTSE GOMEZ GARCÍA
Montse is medium, geeft cursussen mediumschap en samen met Howard geeft zij demonstraties mediumschap bij mensen thuis (huiskameravonden).HOWARD SIEVERS
Howard is medium, geeft 1 op 1 privé-consulten en samen met Montse geeft hij demonstraties mediumschap bij mensen thuis (huiskameravonden).


Wilt u meer lezen over mediumschap en wat deze avond voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website van Kitty door hier te klikken.  

Locatie     Bewustzijnscentrum BALA

Adres       Trompstraat 1 in Huizen

Tijdstip     20.00 - 21.30 uur

Inloop      vanaf 19.30 uur (kom svp op tijd!)

Kosten     EUR 15 p.p. inclusief thee/koffie
Aanmelding graag via Mariël van Beers, bij voorkeur via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

(in verband met een beperkt aantal zitplaatsen is het raadzaam om op tijd te reserveren!)

Noot: 

In deze bijzondere tijd mogen we in overleg met RIVM, Gemeente Huizen en veiligheidsregio Gooi & omstreken uitsluitend onder voorwaarden onze activiteiten delen. Lees voor je komst hier onze voorzorgsmaatregelen met nog een aanvulling:

  • Door extra ventilatie van de lesruimte kan de temperatuur binnen frisser zijn. Zorg voor voldoende warme kleding zoals een extra trui of vest en sokken.
  • Neem je eigen (meditatie)kussen, deken, theebeker en/of gevulde waterfles mee. Vanwege hygiënische redenen mogen er uitgezonderd stoelen en meditatiekrukjes, géén materialen van Bala gebruikt worden. 
  • Dankjewel voor je begrip en medewerking om op deze manier samen lessen, afspraken en behandelingen te kunnen continueren. Zo is alles in balans met de zorg voor jezelf en anderen. Het is compassiewerk in actie!!

 
 

Alle datums

  • vr 18 mrt 2022 20:00
  • vr 24 juni 2022 20:00
  • vr 30 sept 2022 20:00
  • vr 9 dec 2022 20:00