TRAUMA 3: VERDEELD ZIJN

0
trauma_verdeeld
Categorie
Weekend
Datum
do 19 mei 2022 09:00 - 17:00
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Creatie - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Jolan Roose & Marianne Houben

In de reeks omtrent trauma (zie trauma 1: en het lijf, trauma 2: dissociatie en trauma 4: verwerking uit het lijf), biedt 2thepoint @life deze derde scholing aan die dieper ingaat op het verdeeld zijn in het lichaam, verdeeld in gevoelswereld, verdeeld zijn in diverse opzichten.

Zoals altijd benadert 2thepoint dit vanuit het lijf: daar waar de wijsheid aanwezig is en in ieder opzicht zichtbaar is wat er aan de hand is en de heling kan worden ingezet.

Het is een dag waarop:

  • kennis wordt aangeboden omtrent verdeeld zijn; zowel in het lijf als in andere opzichten.
  • oefeningen aan bod komen waardoor vaardigheden worden geleerd die direct toepasbaar zijn in de praktijk (wel en niet op de bank).
  • laatste inzichten op het gebied van trauma worden gedeeld, waaronder de laatste literatuur en skills omtrent trauma en (dis)regulatie omtrent verdeeld zijn.
  • aandacht voor de relatie tussen therapeut en cliënt wanneer er sprake is van een dergelijke verdeeldheid.

Datum: donderdag 19 en vrijdag 20 mei 2022.

Tijd: inloop 8.45, start 9.00, einde 17.00 op beide dagen.

Docenten:
Drs. J. Roose: Complementair werkend psycholoog, Sensorimotor Psychotherapy Level I en II, complex trauma (nascholing Janina Fisher)
Drs. M. Houben: GZ-Haptotherapeut, Sensorimotor Psychotherapy Level I en II, complex trauma (nascholing Janina Fisher), PMT-er, doctoraal geneeskunde.

De concrete doelstelling(en) van de nascholing:
Verdieping in het fenomeen van verdeeld zijn, zowel theoretisch als praktisch, zodat diagnostische herkenning, praktische toepassing van vaardigheden in dit gebied van trauma meer toegankelijk wordt

De doelgroep(en): GZ-Haptotherapeuten

Aanbevolen literatuur:
Janina Fisher – Innerlijke zelfvervreemding overwinnen na trauma

Aantal studiebelastinguren (sbu) : 24.

Accreditatie: 24 HTD punten door de VVH toegekend.

Prijs: 400,- euro

Korting? er kunnen vier blokken omtrent trauma worden gevolgd. Korting is mogelijk voor de totale reeks: 10% korting op het totaalbedrag van €1600,- te verrekenen bij het laatste blok (deel 4). Dat betekent dat het laatste blok geen €400,- kost maar €240,-.

Interesse? Meld je aan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. … of via het aanmeldingsformulier op de site (2thepoint @life) en druk op de meld-je-aan knop aan de linkerkant.

Noot: 

In deze bijzondere tijd mogen we in overleg met RIVM, Gemeente Huizen en veiligheidsregio Gooi & omstreken uitsluitend onder voorwaarden onze activiteiten delen. Lees voor je komst hier onze voorzorgsmaatregelen met nog een aanvulling:

  • Door extra ventilatie van de lesruimte kan de temperatuur binnen frisser zijn. Zorg voor voldoende warme kleding zoals een extra trui of vest en sokken.
  • Neem je eigen yogamat, handdoek, (meditatie)kussen, deken, theebeker en/of gevulde waterfles mee. Vanwege hygiënische redenen mogen er géén materialen van Bala gebruikt worden. 
  • Stoelen en meditatie krukjes zijn beschikbaar en vindt je in de gangen. 
  • Dankjewel voor je begrip en medewerking om op deze manier samen lessen, afspraken en behandelingen te kunnen continueren. Zo is alles in balans met de zorg voor jezelf en anderen. Het is compassiewerk in actie!!