KLANKONTSPANNING

 Registratie gesloten
 
11
klankontspanning
Categorie
Meditatie
Datum
za 11 mei 2019 19:30 - 21:00
Telefoon
0623512042
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala
Organisator
Nana Zoë & Olga Grütters

Kom een 1.5 uur lekker liggen en geef je over aan de diep-reinigende klanken. De harmonieuze klankcompositie brengt de aanwezigen in een rustgevende trance, waarbij de klanken resoneren met het diepste energieveld van het lichaam en elke cel wordt ontspannen en gerevitaliseerd.

Je kan de sessie zien als een reis langs verschillende delen in jezelf, waarin het lichaam weer leert resoneren met z’n eigen unieke trilling en waarna je dieper kunt ontspannen en landen in wie je werkelijk bent.

Tijdens een Klankreis ligconcert wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan akoestische instrumenten, zoals klankschalen, gongdrum, sansula, oceaandrum, koshi’s, fluit, shrutibox, exotische ratels, en xylofoon. Ook helende zang wordt toegepast.

Na deze workshop voelen de meeste mensen zich direct helder, diep ontspannen, vitaal, liefdevol, verbonden en veel meer in balans.

Over
Nana Zoë studeerde in 2013 af als Muziek Therapeute aan de Hoge school van Utrecht. In 2015 studeerde ze af aan de opleiding Soundfulness. Hier heeft ze veel geleerd over het lezen van het resonantieveld en natuurlijk charisma van een ander. Ze heeft daar de tools in handen gekregen om een veld neer te zetten, waarin het lichaam weer leert resoneren met zn eigen unieke trilling. Als gediplomeerd muziektherapeut, gespecialiseerd in klanktherapie, bied ze al enige jaren klankontspanning aan op yogascholen en tevens op alternatieve/spirituele festivals door het hele land.

Olga Grütters is muzikaal, creatief en ondernemend, zangeres, docent en beeldend kunstenaar, trainer/coach en gecertificeerd Soundfulness Klankwerker:

“Ik word erg blij om mensen, contact te laten maken met hun eigen passie en bron.”

Bijdrage 20 euro

Contact:  Olga 0623512042 of Nana 0624676112

Websites: http://www.zobinnenzobuiten.nl en https://www.klanktherapie.org