AANRAKEN MET AANDACHT

Bayumipizapw1575408223
Datum
zo 29 nov 2020 10:00 - 17:00
Organisator
Rebalancing School voor Lichaamswerk & Bewustzijn
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Groei - Bewustzijnscentrum Bala

Introductieworkshop Rebalancing: Aanraken met Aandacht

Ben jij nieuwsgierig naar Rebalancing? Wil jij een dag kennis maken en ervaren wat Rebalancing is en voor je kan zijn?

In Rebalancing nemen we het lichaam en de gevoelde ervaring als ingang om te komen tot een dieper voelen en het verruimen van onze aanwezigheid. Meer aandacht voor je lichaam en wat er te voelen is, betekent direct minder aandacht voor de activiteiten in je hoofd en minder aandacht voor alle ingebedde patronen van doen, doorgaan, presteren en moeten.

Hoe ervaar je de waarde van vertragen, stilstaan, jezelf voelen en verdiepen zó dat dit landt in jezelf en blijvend aanwezig zal zijn?

In deze workshop nodigen we je met lichaamsgerichte oefeningen, lichaamswerk, zelfonderzoek en beweging uit om werkelijk contact te maken met jezelf. Op deze dag maak je kennis met de basiselementen uit Rebalancing lichaamswerk. In een kleine groep (max. 10 personen) kun je een dag ervaren hoe het voor je is om met volle aandacht aan te raken en aangeraakt te worden. Je leert diverse Rebalancing uitgangspunten en technieken, die je daarna kunt toepassen bij jezelf en anderen in je dagelijks leven. Je gaat werken met het nek-, schouders- en ruggebied, een plek waar spanning en stress opgeslagen kan zijn. Daarbij kun je naast het aanraken met aandacht, ook denken aan zelfonderzoek, meditatie, ademoefeningen, beweging en klank. Laat je verrassen!

Praktisch

  • inloop 09.30
  • docent: Hanneke Biegstraaten i.s.m. Henk Doomernik
  • kosten: € 99,-

Voor wie
Deze workshop is voor iedereen toegankelijk. Ervaring met aanraken is niet nodig.

Aanmelden via https://www.rebalancing.nl/rebalancing-inspiratiedagen-aanraken-met-aandacht/

 

Wist je dat Bala een afval-vrij centrum is? We vragen hierin jou medewerking door geen spullen mee te nemen die je weg zult gooien na gebruik, alvast bedankt!

Charlotte Leenen