BLIND-DATE TANTRA MASSAGE AVOND

Bayumipizapw1552658442
Datum
vr 11 sept 2020 19:30
Organisator
Johan Raaimakers
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

Deze “Blind-Date” tantra massage avonden zijn bedoeld als ontspanning en als samenkomst van gelijkgestemde. Het is geen les of workshop maar er is natuurlijk wel uitleg en begeleiding op deze avonden. De avonden zijn ontstaan omdat veel mensen die tantra lessen hebben gevolgd (bij mij of elders) dit weer met elkaar in een open massage avond willen delen. De avonden zijn daarom ook bedoeld voor gelijkgestemden met tantra en/of massage ervaring. Dit om met elkaar te connecten doormiddel van massage en of andere tantrische oefeningen. Iedereen is welkom op deze avonden, als single of als koppel, er is geen leeftijdgrens of categorie en we proberen zoveel mogelijk gelijke aantallen vrouwen en mannen te hebben. Als je komt als koppel mag je ook als koppel deelnemen maar je mag ook uitwisselen met andere koppels of deelnemers. We maken of kiezen vooraf dan ook geen koppels (behalve als je als koppel samen wil) maar laten dat ontstaan op de avond zelf. 

Blind-Date

Sommige avonden zullen echt in het teken staan van “Blind-Date” we maken of vormen dan koppels waarvan de ontvanger niet weet wie hem of haar masseert. Halverwege de avond zullen we dan ook wisselen van blind date partner en van ontvanger naar gever. Tantra is nauw verbonden met de non-dualiteit gedachten, ons ego is meestal diegene die de keuze maakt en een oordeel heeft. Op deze “Blind-Date” avond kunnen we dat helemaal loslaten en ervaren hoe het is om te ontvangen van een onbekende in het moment.

Thema’s

Ook zal er steeds een thema zijn waarmee we ons laten uitdagen en inspireren. Als voorbeeld de prana flow massage, een Kashmir massage, 5 elementen massage, kama-marma of moon-point massage. Maar ook uitdagende avonden met shibari, yoni, linham of de-armouring massage al dan niet met blinddoek.

“Laat tantra geen andere bedoelingen hebben dan een verdieping van de geest of verrijking van de ziel”.

Iedereen die mij kent weet ook dat veiligheid bij mij op de eerste plaats komt. Samen met jou tantrische ervaring en zuivere intentie vormen we een vertrouwensbasis voor een gelijkwaardige en doelloze ervaring op de avond. Contact en aanraking zijn op de avonden altijd een middel om tot eigen inzichten te komen en te groeien in verbinding en bewustzijn, niet de eigen bevrediging maar ten dienste van de ander. De Tibetaans Boeddhistische tantra zoekt daarin de middenweg en zegt: “laat alle energieën, inclusief de seksuele energie, voortkomen uit liefde voor jezelf en voor de ander, onderdruk ze niet en gebruik ze niet als macht. Het leven kent geen onmogelijkheden en er is altijd op hulp uit de andere wereld waar je op kunt rekenen, mits je motieven maar zuiver en oprecht zijn.

De avonden zullen onder begeleiding en uitleg plaats vinden maar zijn geen lessen. Iedereen met een tantrische instelling en wat massage kennis kan deelnemen en er is, in overleg, de mogelijkheid om zelf een avond te begeleiden met jou idee en inbreng. Als we je niet kennen ben je natuurlijk ook welkom maar het kan zijn dat we, per mail of telefonisch, contact opnemen voor een screening van je ervaring en intentie.

De kosten per avond zijn 35 euro per persoon inclusief thee/water en snacks. Er kunnen elke avond maximaal 10 koppels deelnemen.

https://www.tantra-atma.nl/inschrijven-blind-date/

 

 

 

 

 

 

 

 
 Registratie gesloten
 

Alle datums

  • vr 19 juni 2020 19:30