HELP JE MEE? WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Bala in verbinding
Wil jij je verbinden met een centrum waar warmte en vriendschap de verbindende factor is? Waar je je op alle momenten van de dag thuis kunt voelen in een rustige omgeving? Waar je jezelf kunt zijn en waar je gewaardeerd wordt voor wie je bent en wat je doet en zou je het leuk vinden om mee te werken aan het samen (verder) opbouwen van ons centrum?

Samen aan de slag
Bij BALA geloven we in de kracht van ontmoeting. De ontmoeting met jezelf en de ander en we zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die ons team willen ondersteunen! Een vrijwilliger waar we een vaste afspraak mee hebben en die op regelmatige tijden terugkomt. Je bent op de hoogte van ons centrum en programma, wij krijgen een binding met elkaar, en hoeven je niet steeds uit te leggen hoe het bij ons werkt. Omdat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen kwaliteiten heeft, zoeken we samen naar dat vrijwilligerswerk dat bij jou past!

Wil je 1 à 2 uurtjes per week meehelpen bij Bala? Neem dan contact op met Crescentia door te mailen naar info@bewustzijnscentrum-bala.nl

We sluiten elke maand af met een gezellige maaltijd met ALLE vrijwilligers!

We kijken naar je uit, dankjewel!
Team BALA

 

bala coordinatie

COÖRDINATIE
Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om degene te zijn die de vrijwilligers gaat coördineren:

- het werven en aannemen van nieuwe vrijwilligers
- er zorg voor dragen dat vrijwilligers niet teveel hooi op hun vork nemen
- ziekmeldingen en afzeggingen behandelen en zo nodig vervanging zoeken
- samenwerken met de vrijwilligers
- communicatie tussen de vrijwilligers faciliteren en begeleiden
- activiteiten vrijwilligers plannen en organiseren

Eigenschappen
Je hebt ervaring met planning en organisatie en weet goed met mensen om te gaan. Je vindt het fijn de puzzel van de inzet van vrijwilligers in elkaar te leggen en weet goed op ad hoc situaties in te springen.


 bala keuken kopieKEUKEN
Wij zijn op zoek naar mensen met ervaring en liefde voor de vegetarische en vegan keuken. Zou je het leuk vinden om éen keer per maand samen met anderen een maaltijd te bereiden voor de vrijwilligers bij Bala? Dan zijn we op zoek naar jou!

Eigenschappen
Je vindt het leuk om je keuken talenten in te zetten en voor meerdere mensen iets klaar te maken. Je hebt affiniteit met vegetarisch, veganistisch en bewust koken en bedenkt en stelt zelf je maaltijden samen volgens het oerprincipe. Je houd van gezelligheid, schuift natuurlijk aan bij het eten en vindt het geen probleem om naderhand samen de keuken op te ruimen. Van tevoren bespreken we het benodigde budget en wie er boodschappen gaat doen.


 bala media kopieSOCIAL MEDIA
Zit jij graag achter de computer? De activiteiten binnen BALA groeien, we willen met onze tijd meegaan en zijn daarom op zoek naar iemand die het leuk vindt BALA en haar activiteiten via onze social media onder de aandacht te brengen.

Eigenschappen
- je hebt affiniteit met Bala
- je bent handig met FB, Tweets, Instagram, Google+
- je bent op de hoogte van de regels van het internet
- je denkt mee over de social media strategie en past deze toe.

Taken: Je plaatst wekelijks nieuwsberichten en evenementen op onze social media. Je werkt vanuit huis.


 bala tuinteam kopieTUIN
We gaan een oproep doen voor sponsoring om het grijze en verouderde plein om te toveren in een ecologisch en groene tuin waar ruimte komt voor een moes- en kruidentuin, ruimte om te ontspannen, bewegen, ontdekken, lunchen, vergaderen enz.

Heb je (licht)groene vingers en wil je die inzetten voor het onderhoud van de tuin zoals het gras maaien, snoeien, onkruid verwijderen, aanvegen enz. en de transformatie van ons plein? Meld je dan aan voor het tuinteam!

Eigenschappen
Je vindt het leuk om buiten te zijn, in het groen te werken en houdt van de verschillende seizoen. Samen de handen uit de mouwen te steken om het plein te transformeren naar een fijne plek om te werken en te ontspannen.. daar heb jij wel oren naar!


 bala housekeeping
HOUSEKEEPING

Ben jij de harde werker die ons team komt versterken? We zoeken flexibele mensen die ons door de week 1 à 2 uurtjes willen helpen met het schoonmaken, stofzuigen en netjes houden van de ruimtes die gebruikt worden door ons team en hun gasten. Hierbij horen ook onze huiskamer (wachtruimte), keuken en toiletgroep. Binnen ons centrum wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke, natuurlijke schoonmaakmiddelen.

Eigenschappen
Je bent vrolijk en positief ingesteld en houd van de verantwoordelijkheid die hoort bij het schoonhouden van ons centrum. Je bent daarnaast iemand die de gezelligheid in een team niet uit de weg gaat.


 bala wasWASGOED
Zie jij helemaal niet op tegen een berg wasgoed? Nee? Dan zoeken we jou, want blijkbaar weet jij heel goed raad met alles wat uit de wasmachine komt!

Elke week hebben we een volle wasmand met handdoeken, theedoeken, dweilen en vaatdoekjes voor je klaarstaan en om de drie maanden komen daar de hoezen van alle (yoga)kussens en dekens bij. Uiteraard verzorgt Bala de ecologische wasmiddelen.

Eigenschappen
Je bent gewend duurzaam en milieubewust te wassen en te drogen en vind het geen probleem om de was wekelijks op te halen en schoon en gevouwen weer terug te brengen. Je vind het leuk om maandelijks bij de maaltijd aan te schuiven!


Wil je een steentje bijdragen aan ons centrum en lijkt het je leuk om samen met andere vrijwilligers de maand af te sluiten tijdens een gezamenlijke lunch? Stuur dan een mail naar info@bewustzijnscentrum-bala.nl en vertel wat over jezelf en het vrijwilligerswerk waar jij sterk in bent.

We zien en horen je graag, dankjewel!
Team BALA

 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Image