Energie op Bestelling

Het doel van een sessie ‘Energie op bestelling’ is het brengen van eenheid in ziel, hart, geest en lichaam. Wanneer er een vrije verbinding is met je innerlijke zelf kan de levensenergie goed stromen door je lichaam en voel je diepe herkenning in je hart. Je merkt dat je steeds beter weet wat goed is voor jou, waar je gelukkig van wordt. De ervaringen nieuw opgedaan vanuit verbinding zullen je motiveren en enthousiasmeren om meer en meer te gaan doen wat bij jou past. 
Stralend te leven, i.p.v. overleven.

Wanneer je klachten hebt is de kans groot dat er blokkades zijn ontstaan door de negatieve ervaringen in je leven. Dat merk je doordat jouw energie niet stroomt: je bent moe, ervaart minder plezier en hebt waarschijnlijk ook last van lichamelijke klachten. Vaak wordt het gevoeld als een neergaande spiraal waar steeds moeilijker uit te komen is.

Een sessie ‘Energie op bestelling’ is een krachtige, korte interventie (2x 10 à 15 min) om weer eenheid en verbinding te creëren. Je gaat niet in trance of hypnose, je blijft juist bewust en alert zodat je de helende energie goed kunt opmerken. 
Het is niet mijn energie, ik ben alleen de facilitator die de verbinding met de universele energie tot stand brengt. De energie is altijd liefdevol, helend en positief.

Het kan zijn dat je tintelingen voelt of dat je warme handen en voeten krijgt en meer rust ervaart. Dit komt omdat verkrampingen worden losgelaten en het herstellend vermogen wordt versterkt. 
Vaak is het zo dat er uit de sessie ook een soort van persoonlijke opdracht komt die je naderhand kan helpen je nog makkelijker en sneller te verbinden met je eigen helende kracht.

Ik ben breed geschoold, zowel op het gebied van coaching-counseling als op het gebied van energetische therapie. Soul Body Fusion, Tao Hands en Reiki liggen ten grondslag aan ‘Energie op bestelling’.
Deze opleidingen hebben mij samen met mijn natuurlijke ‘spirituele antennes’ gevormd in het kunnen begeleiden van mensen naar innerlijke vrijheid.

Wil je eerst spreken met iemand die dit al ervaren heeft, neem dan contact op met een van de Van Stralen Ambassadeurs. Zij zullen jouw vragen oprecht beantwoorden.

Peggy 
Facilitator Stralende Zelf & Familie Support
06 – 40 57 48 71
info@vanstralen.nu
www.vanstralen.nu

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Image