Coaching zingeving en spirituele verdieping

Wanneer je (een situatie in) je leven wilt onderzoeken en je hebt behoefte aan een gesprekspartner of coaching, dan kan ik je begeleiden. Thema’s in de sessies kunnen zijn: zingeving, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek. Het doel van de gesprekken is: inzicht in jezelf verkrijgen (je gedachten, je gedrag) en je situatie. Inzicht geeft ruimte voor een nieuw denken, nieuw gedrag en de mogelijkheid je leven te veranderen.

Zelfonderzoek
In de sessies gaan we op onderzoek uit, waarbij ik onder andere gebruikmaak van verdiepende vraagstelling. Ik begeleid je vanuit niet-oordelen en faciliteer een omgeving met ruimte voor inzicht, maar ook emotie, humor, acceptatie, rust, verbinding en vrijheid.

Inzicht
Het doel van de gesprekken is: inzicht in jezelf verkrijgen (je gedachten, je gedrag) en je situatie. Onderscheiden wat bij je hoort en wat niet. Wat waar is en wat niet.

Verandering
Inzicht geeft ruimte voor een nieuw denken, nieuw gedrag, en de mogelijkheid voor het ervaren van een nieuw resultaat. Cliënten ervaren de trajecten als verhelderend, bevrijdend en ondersteunend in het proces naar verandering in hun leven.

Wanneer boek je een sessie met mij
Gesprekspartner bij persoonlijke ontwikkeling
Je wilt (een situatie in) je leven onderzoeken en je zoekt een gesprekspartner of begeleiding op wekelijkse of tweewekelijkse basis, voor korte of langere duur. Thema’s in de sessies kunnen zijn: zingeving, spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling, zelfonderzoek.

Het kan ook zijn dat je niet per se iets met spiritualiteit hebt (het is ook maar een woord), maar dat mijn manier van werken je aanspreekt. Dit kun je met mij afstemmen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 15 minuten (telefoon of online).

Mijn tools:
Gesprekstechnieken, mindfulness, geleide meditaties met affirmaties (voor zelfbekrachtiging), NLP

  • Wil je weten of coaching iets voor je is?
  • Wil je kennismaken met mij?
  • Wil je een sessie boeken?
  • Ben je geïnteresseerd in een kaartreading?
  • Of heb je een vraag of opmerking?

Stuur me dan een mail via het contactformulier of kijk voor meer info op www.spiritualteam.nl

Wil je bellen, dan ontvang ik graag eerst een app om een belmoment af te spreken. Dit in verband met mijn telefonische bereikbaarheid. Alleen appen kan natuurlijk ook. Stuur je bericht naar 06 2002 1883.

Tot ziens!

Lisa Ginus
info@spiritualteam.nl 

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Image