MAHA KUNDALINI TANTRA WORKSHOP VOOR VROUWEN

mk_vrouwen
Datum
za 1 apr 2023 13:30 - 16:30
Organisator
Carla Schalkwijk
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans – Bewustzijnscentrum Bala

Al van oudsher komen vrouwen samen om te delen, om het leven te vieren, om zichzelf en elkaar op te laden. Instinctief kunnen we voelen dat er een enorme kracht schuilt in dit samenzijn. Door te synchroniseren met elkaar, harmoniseren vrouwen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. We worden weer leeg, voelen ons rustig, in balans, opgeladen, verbonden en weer geworteld in onze innerlijke kracht en wijsheid. 

In deze ervaringsgerichte Maha Kundalini Tantra workshop, keren we met onze aandacht naar binnen en verdiepen we de energetische verbinding tussen vrouwen. Eigenschappen, aanwezig in ieder van ons, zachtheid, overgave, gedragenheid en geven (aan jezelf en aan anderen) zullen aangeraakt worden. 

We harmoniseren de energie in ons en om ons heen met behulp van Tantrische technieken uit Maha Kundalini Tantra. We voeren deze individueel, in koppels en als groep uit.
De meeste oefeningen worden uitgevoerd met gesloten ogen. Hierdoor activeer je alle zintuigen en vergroot je jouw sensitiviteit. 

Let op: Sommige van de Maha Kundalini Tantra oefeningen die je zult leren worden gekleed uitgevoerd, andere oefeningen vragen van je om (gedeeltelijk) ontkleed te worden gedaan. Het naakt uitvoeren van bepaalde oefeningen is van belang omdat dit de intensiteit en effectiviteit van de oefening vele malen versterkt waardoor deze krachtiger wordt ervaren. Natuurlijk ben je vrij om te kiezen wat voor jou op dat moment juist voelt. 

Voor wie:

  • Je bent een vrouw :) 
  • Je bent 18 jaar of ouder 
  • Je bent gezond d.w.z. zonder fysiek en/of mentaal aandoeningen 
  • Enige ervaring met yoga of tantra is gewenst maar geen must. 

Waar, wanneer & kosten
Wanneer: zaterdag 1 april
Tijd: van 13.30 tot 16.30 uur 
De workshop bestaat uit 2 blokken met in het midden een korte pauze van 20 min. 
In deze pauze is er thee met lekkers passend bij deze avond. 
Kosten: €55,- per deelneemster.

 
 
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Image