EXPRESS YOURSELF

sannescheffers
Datum
za 18 feb 2023 10:00 - 16:30
Organisator
Sanne Scheffers
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je onderbewustzijn weet meer dan je denkt. Het weet wat jouw wensen en verlangens zijn en wat je mag doen om het leven te leven waar jij écht gelukkig van wordt. Het weet precies wat jouw beperkende gedachten zijn en wat de patronen zijn waarin je vastloopt, maar het weet vooral ook wie je in je kern écht bent. Dit weet het bewuste deel in jou zelden..

De meesten van ons nemen echter nauwelijks tijd om echt te voelen wat het onderbewustzijn ons te vertellen heeft. Onze automatische piloot neemt het over, waardoor we vaak niet eens weten hoe we echt bij het voelen moeten komen.

Tijdens deze dag word je daarom meegenomen op een expressieve reis waarin je mag ontdekken wat jouw onderbewustzijn jou te vertellen heeft. We gaan spelen met onze eigen expressie door middel van dans en creativiteit. Ook laten we ons onderbewuste voor ons spreken via verbonden ademhaling, meditatie en visualisatie. Dit zijn allemaal manieren om een echte, authentieke verbinding met jezelf aan te gaan en een diepere laag van jezelf te ontdekken.

Deze dag mag je ervaren vanuit pure nieuwsgierigheid: ontdekken zonder presteren en vooral ervaren wat er naar boven kan en mag komen. Ervaar hoe het is om jezelf te uiten. Even helemaal terug naar je authentieke ik om vanuit daar weer met een frisse blik en inspiratie de toekomst tegemoet te gaan.

Zit jij vast in belemmerende gedachten of overtuigingen? Of wil je juist ontdekken wat je écht nodig hebt? Voelen hoe het is om vanuit je hoofd naar je hart te gaan? Ervaar dan de helende kracht van expressie en heet jezelf en de ander welkom tijdens de workshop ‘Express yourself’.

PRAKTISCHE INFO:
Door: Sanne Scheffers
Locatie: bewustzijnscentrum Bala, Huizen
Inloop: 09:45
Start workshop: 10:00
Eindtijd: 16:30
Prijs: € 109 (inclusief lunch, lekkers, thee en water) 

 
 
ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
22
24
26
27
28
29
30
Image