REIKI I CURSUS (2-DAAGSE)

reiki_I
Datum
vr 21 apr 2023 10:00 - 17:00
Organisator
Peggy van Stralen
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website

Reiki I

Met Reiki ben je in staat jezelf op alle fronten energetisch te ondersteunen en waar mogelijk te helen. Na - en al tijdens - deze cursus kun je universele levensenergie aan jezelf geven, wanneer je maar wil. Voel je je op één of andere manier uit balans, leg je handen bijvoorbeeld op je benen en laat de krachtige energie je helpen. Je hebt er niemand anders voor nodig en je hoeft er zelfs je huis niet voor uit. En fijn is dat niemand hoeft te zien dat je jezelf aan het voeden bent met energie (prettig tijdens spannende gebeurtenissen).

Iedereen kan het

Weet dat iedereen met deze helende energie kan werken. Je ontvangt tijdens de 2-daagse 4 initiaties, waarna je ook uitgebreid met Reiki gaat oefenen en al snel effecten gaat ervaren. Ook krijg je een map met (achtergrond)informatie, zodat je na de training alles bij de hand hebt om volop los te kunnen gaan.

Wat kan allemaal

De krachtige energie kun je allereerst inzetten voor jezelf bij lichamelijke en/of emotionele problemen maar bijvoorbeeld ook voor anderen, (huis)dieren en ten gunste van (beperkende) situaties (uit het verleden en in de toekomst). Je zou Reiki kunnen zien als zelf-EHBO voor lichaam, geest en ziel. Ten alle tijden voor jou beschikbaar. Hoe fijn is dat!?

Effect

Reiki weet het beste waar precies hulp nodig is en wat er nodig is.
Zonder dat wij op de hoogte zijn van de oorzaak van iets.
Merkbaar is vaak dat als gevolg van het loslaten van verkrampingen in het lichaam, er ontspanning ontstaat en lichamelijke klachten verminderen.
Daarnaast ontstaat door het verdwijnen van blokkades meer innerlijke rust en kunnen er inzichten opkomen over hoe verder.
Ten alle tijden is de energie puur en helpend en dit is al merkbaar tijdens de cursus.

Je ontvangt een certificaat van deelname.
Het hebben van voorkennis en/of ervaring met het ontvangen van Reiki energie is niet nodig.

 
Neem bij vragen gerust contact op.
Mail, bel of stuur een What's app bericht 06-40574871. 
 
 
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Image