DAG RETREAT VOOR MANNEN MET ERIC VAN GROOTEL EN PETER MOERKENS

5003FC17-5E17-49A2-B872-051A2F6E60E1
Datum
vr 11 nov 2022 10:00 - 17:00
Organisator
Peter Moerkens & Eric van Grootel
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

Heel jezelf van stresspatronen
stembevrijding en lichaamswerk om thuis te komen bij jezelf 
Bonus: sound healing concert en cacao ceremonie

Klinkt het volgende bekend? 
Iets in jou wordt getriggerd door wat er tegen je gezegd of gedaan wordt en daar ga je weer. Je wordt boos, angstig  of juist verdrietig. Je raakt de verbinding met je omgeving kwijt, zonder dat je weet hoe je deze kunt herstellen. Of je wil het niet eens. Je bent nu vooral uit verbinding met jezelf. Als dit vaak gebeurt kom je in een stress-staat van zijn. Dat belemmert je gezondheid en je levensgeluk. Herken jij de gewoontepatronen waarin je vastzit? We gaan stoeien met ons ego en onze monkeymind. Voorwaarde is dat jij rust vindt in je geest, in jouw lichaam, in jouw zenuwen. 
En wat heb jij dan daarna te vertellen? Welke mogelijkheden en kansen zie je dan? 

Mannenwerk
Tijdens deze 1-daagse mannen-retreat werken we met bovenstaande vragen, samen met andere mannenbroeders. Peter en Eric bieden je holistische oefeningen voor het doorbreken van belemmerende overtuigingen en gewoontes. We nodigen je uit om diep in jouw onderbewuste te duiken, met speelsheid, met jouw stem, adem en alles wat er in jou wil bewegen. 
De diepere verbinding met jezelf kun je ook ervaren tijdens de cacaoceremonie en het soundhealing concert.  

In een veilige en speelse omgeving, met goede verzorging. 
We zijn te gast bij BALA in Huizen, centraal in het land.  Het Bewustzijnscentrum staat voor aandacht, rust, ruimte en samenwerking. Wij zorgen voor koffie, thee, cacao en een biologische lunch en voor een veilige omgeving waar gelachen wordt. 

Wat je na afloop meeneemt. 
Je neemt een verlicht, blij en verbroederd lichaam mee naar huis. Een nieuwe mindset, nieuwe ervaringen, inzichten, doelen … en wie weet: vriendschappen. 

Eric en Peter
Op het Free Man Festival 2022 leerden Eric en Peter elkaar kennen, tijdens een workshop, gegeven door Eric. Deze faciliteerde dat de aanwezige mannen in volledige ontspanning konden komen, waardoor ze op zielsniveau de verbinding met zichzelf en anderen beleefden. In een oefening met duo’s kwam Peter in contact met een man die heftige emoties ervaarde. Spontaan ontstond een lichaamwerk-sessie tussen hen, die vervolgens heel mooi in Eric’s workshop werd geïntegreerd. Deze organische ontwikkeling smaakte naar meer. Hieruit is de 1-daagse mannenretreat ontstaan. 
We verwelkomen met hart en ziel elke man bij wie dit resoneert.  

Meer over Eric van Grootel. 
Vol enthousiasme begeleid ik al tientallen jaren mensen in hun ontwikkeling. Met stem, adem, presentatie en toegepast bewustzijn werk ik met individuen en groepen, op artistiek gebied of  gericht op groei, amateurs en profs, in diverse landen. Dit doe ik op een praktische manier, met concrete oefeningen en opdrachten, vanuit een gedegen achtergrond met afgeronde opleidingen zoals conservatorium zang, drs filosofie, specialisaties zang-adem- en acteurstechniek; sjamanisme en energetisch klank- en ademwerk. 
Ik richt me op de artistieke èn de helende gebaren van klank en adem, omdat deze verbonden zijn met lichaam en geest, met eigenheid en uitstraling, met WAT we te vertellen hebben en met HOE we dat doen.
Dat geldt ook voor mijn werk als theaterregisseur en koordirigent en voor de theatrale liederen-programma’s en klankimprovisaties die ik creëer. Tijdens helende concerten gebruik ik mijn stem, klinkend en channelend, evenals klankschalen en sjamanentrommels.

Meer over Peter Moerkens
Al van kinds af aan merkte ik dat er ‘dingen’ bestonden die we niet kunnen zien, maar wel voelen en ervaren. Een sterk gevoel voor de energie van mezelf en die in mijn omgeving ontwikkelde zich. Dit vormde de basis voor mijn lichaamswerk van vandaag de dag. Ik ben Effortless Coach en practitioner van Reconnective Healing en de vele lichaamsprocessen van Access Consciousness zoals onder andere Access Bars. Ik prijs me gelukkig dat ik in mijn praktijk, als ook op diverse festivals, mijn intuïtieve holistische coaching en healing mag inzetten om bewustzijn op diverse levensthema’s bij jong en oud, man of vrouw te versterken. Op mijn intuïtieve reis hebben instrumenten als de gong, diverse sjamanendrums en klankschalen hun steentje bijgedragen aan heling bij klanten. Ook de verbinding met de natuur en de elementen spelen een grote rol. Naast workshops zoals deze faciliteer ik ook mannencirkels. 

Praktisch

Wat: Het 1-daagse mannen-retreat:  “Heel jezelf van stresspatronen” 
Wanneer: 11-11-2022
Waar: Bewustzijnscentrum BALA, Trompstraat 1, 1271 SX Huizen
Programmatijden:      inloop 9:30, aanvang 10:00, afsluiting 17:00
Inclusief: koffie, thee, cacao, biologische lunch, snacks
Jouw bijdrage: €111,- inclusief 9% BTW 

Aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Adres
  • Leeftijd

 

Bij aanmelding ontvang je de betalingsgegevens. Na betaling is je plek gereserveerd.

 
 
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Image