WORKSHOP EXPRESS YOURSELF!

A709D385-65D8-42C7-826B-1DF708CF05B9
Datum
zo 12 dec 2021 13:00 - 17:00
Organisator
Sanne Scheffers
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website
Ruimte
Balans - Bewustzijnscentrum Bala

Ga jij met mij mee op een expressieve reis? Wil jij ontdekken wat er echt van binnen bij jou speelt? Wat jouw diepste wensen en verlangens zijn? En wat jij mag doen en laten om jouw dromen te verwezenlijken? Ik neem je graag mee op een expressieve ontdekkingsreis waarbij plezier, openheid en ruimte je de weg wijzen naar jouw toekomst.

Dans, zingen, schilderen, schrijven en bewust ademen; het zijn verschillende fijne manieren om een echte authentieke ontmoeting met jezelf aan te gaan. En ook met de ander; van hart tot hart.

Gedurende deze dag gaan we lekker aan de slag. We gaan spelen met onze eigen expressie en laten ons innerlijk kind weer naar boven komen. En nee, je hoeft geen talent voor dansen of tekenen te hebben. Ik nodig je uit om gewoon lekker te doen en te ervaren vanuit pure nieuwsgierigheid. Om je hiertoe uit te nodigen, beginnen we de dag met ademoefeningen (onder andere verbonden ademhaling) om helemaal in contact te komen met je gevoel. Even helemaal terug naar je authentieke ik om vanuit daar weer met een frisse blik de toekomst tegemoet te gaan. En daarbij mag ook best gelachen worden!

Verlang jij ernaar het kind in jou weer de ruimte te geven? Om te spelen zonder presteren en vooral te genieten van alles wat naar boven kan en mag komen? Je volledig vrij te voelen en jezelf te zijn zonder verwachtingen?

Ervaar dan de helende kracht van expressie en heet jezelf en de ander welkom tijdens deze workshop ‘Express yourself’.

DATUM
Zondag 12 december van 13:00u tot 17:00u

KOSTEN
De kosten voor deze workshop bedragen € 49,-.

Tijdens deze dag wordt ook de innerlijke mens goed verzorgd; koffie, thee en lekkere versnaperingen staan voor je klaar!

LOCATIE
Bewustzijnscentrum Bala in Huizen

AANMELDEN
Are you ready to express yourself?

Meld je dan snel aan via de volgende link: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/43849/express-yourself/event-info/

Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ik ontmoet je graag!

Lieve groet,
Sanne