BALANS -  ZELFZORG EN DE KRACHT VAN AL JE EMOTIES

Bayumipizapw1561019408
Datum
za 18 jun 2022 13:00 - 17:00
Organisator
Annemiek Berkel
Telefoon
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe behoud je de balans en je (veer)krachtzeker in deze tijden? Je emoties vormen een belangrijke sleutel!Emoties zijn waardevolle en belangrijke boodschappers. Echt leren luisteren naar en samenwerken met je emoties is de sleutel tot balans, heelheid en welzijn.

Veelvooral (hoog)gevoeligemensenzijn zeer empathisch maar vergeten zichzelf daarbij of kunnen geen onderscheid meer maken tussen wat wel en wat niet bij hen hoort.

Wanneer je onvoldoende in verbinding bent met je eigen emoties is het ook moeilijk om te voelen wat je inspireert en beweegt.  Je weet dan niet goed wat je wilt of wát je wilt komt niet echt van de grond.

Ontdek tijdens deze DynamicEmotional Integration® workshop hoe je respectvol met al je elementen* en al je emoties kunt (samen)werken en in balans (en je kracht) kunt blijven. 

Binnen DEI wordt onder meer gewerkt met emotioneel respectvolle mindfulness-oefeningen.

Soms lijkt het of emoties de oorzaak van onze problemen zijn, maar het niet begrijpen van de rol en het doel van emoties in je leven is het probleem, niet de emoties zelf. Emoties willen gehoord en beleefd worden, ze hebben je áltijd iets belangrijks te vertellen.Bewust omgaan met je emoties verdiept het contact met jezelf én met anderen.

Wat kun je verwachten?

  • sleutels tot (dieper) emotioneel bewustzijn;
  • waar sta je nu; in balans met al je elementen (*body, mind, spirit én emoties);
  • evenwicht houden tussen geven en ontvangen;
  • ontdek wat je emoties je te vertellen hebben
  • helende en balans brengende (creatieve) oefeningenen rituelen;
  • emotioneel respectvolle mindfulness-oefeningen

Datum: zaterdag 18 juni 2022

Tijd: 13.00 – 17.00 uur

Bijdrage: EU 55,-- inclusief koffie, thee, wat lekkers, hand-outs & oefeningen

Als deelnemer aan de workshop krijg je ook 15korting op een individuele sessie naar keuze, zie www.soulsparks.nlJe kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-54910420

DEI is een trainingsprogramma en consultatieproces om dieper emotioneel bewustzijn en evenwichtige* empathische vaardigheden te ontwikkelen(*Zelf-empathie is een essentieel onderdeel!)DEI helpt je de inzichten, energie en intelligentie in je emoties te ontsluiten. DEI is ontwikkeld door Karla McLarenM.Ed. Zij is ook de auteur van "The Language of Emotions"en "The Art of Empathy".

Emotions are the language of the soul”
-Karla McLaren M.Ed.

 
 
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Image